Tacos moale de pește cu Pico De Gallo-sos de fasole neagră
Pește Tacos moale cu Pico De Gallo - sos de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 341 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,78 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ardei gras, fasole, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Tacos crocant de fasole neagră cu Mango Pico De Gallo, Tacos de pește cu sos cremos de Chipotle și Pico De Gallo, și Tacos de pește cu Pico De Gallo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Încălziți peștele și toate cele 4 tortilla într-un teanc și înfășurați în folie pe o foaie de copt timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Într-un castron, combinați pico De gallo, fasole, smântână și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De Gallo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Aranjați peștele pe tortilla și acoperiți cu sos de fasole pico De gallo-negru și amestecați legumele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Fasole Neagră
Pico De Gallo
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Se servește cu o pană de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Se adaugă ceapa, morcovul, ardeii grași și sparanghelul și se sotează 3 până la 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
8 porții (sau 4 porții pentru tacos de pește și resturi pentru un alt fel de mâncare precum Robin ' s
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.