Tacos moale de pește cu Pico De Gallo-sos de fasole neagră
Pește Tacos moale cu Pico De Gallo - sos de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 341 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,78 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ardei gras, fasole, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Tacos crocant de fasole neagră cu Mango Pico De Gallo, Tacos de pește cu sos cremos de Chipotle și Pico De Gallo, și Tacos de pește cu Pico De Gallo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți peștele și toate cele 4 tortilla într-un teanc și înfășurați în folie pe o foaie de copt timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Într-un castron, combinați pico De gallo, fasole, smântână și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De Gallo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Aranjați peștele pe tortilla și acoperiți cu sos de fasole pico De gallo-negru și amestecați legumele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Fasole Neagră
Pico De Gallo
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Se servește cu o pană de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se adaugă ceapa, morcovul, ardeii grași și sparanghelul și se sotează 3 până la 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
8 porții (sau 4 porții pentru tacos de pește și resturi pentru un alt fel de mâncare precum Robin ' s
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.