Tacos moale cu Chile verde - orez Cilantro și ou este un fără gluten și vegetarian felul principal. O porție conține 267 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, orez brun, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tacos de pește cu sos cremos de Chile și coriandru verde, Cremă Cilantro Chile Tacos De Pui, și Salată de creveți Tacos moale cu Chile și vinetă de usturoi prăjită.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Combinați ceapa și următoarele 6 ingrediente într-un alt bol mediu, amestecând cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați orez; se amestecă ușor. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați amestecul de ouă în tigaie; gatiti la foc mediu 2 minute. Nu amestecați până când amestecul nu începe să se fixeze pe fund. Desenați o spatulă rezistentă la căldură prin amestecul de ouă pentru a forma caș mare. Nu amestecați constant. Amestecul de ouă se face când este îngroșat, dar încă umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
6
Se ia de pe foc.
7
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Spoon omletă uniform peste tortilla; top uniform cu amestec de orez, și ori în jumătate.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.