Tacos de pui crocant (Tacos De Pollo)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de pui crocant (Tacos De Pollo). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 367 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză jack, tortilla de porumb, scobitori din lemn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tacos de pui (Tacos De Pollo), Tacos moale de pui Chipotle de dimensiuni mușcate (tinga de pollo), și Tacos De Pui Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Într-un castron, amestecați puiul cu brânza și condimentați după gust cu sare.
Se toarnă 3 linguri. ulei într-o tigaie medie la foc mare. Când este fierbinte, adăugați tortilla, câte 1, încălzind suficient pentru a se înmuia, dar nu crocant, aproximativ 10 secunde pe fiecare parte. Ca încălzit, stivuiți pe prosoape de hârtie, acoperiți cu un prosop de bucătărie și păstrați cald în cuptor.
Adăugați mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar.
Se amestecă cilantro cu umplutura de pui. Lucrând cu 1 tortilla la un moment dat, Distribuiți aproximativ 1/4 cană de pui ambalat în centru. Îndoiți tortilla în jumătate peste umplutură și filetați 1 scobitoare prin marginile superioare pentru a sigila. Dacă asamblați înainte, aranjați tacos umplut pe o tavă, acoperiți cu folie de plastic și răciți până la 4 ore.
Se toarnă cel puțin 1/2 înăuntru. ulei în aceeași tigaie și se pune la foc mare. Când este fierbinte, adăugați 4 până la 6 tacos (în funcție de dimensiunea tigaiei; nu supraaglomerați). Tacos ar trebui să sfârâie atunci când au lovit ulei. Întoarceți după cum este necesar până când cojile sunt crocante și maronii aurii, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Ridicați tacos din tigaie cu o lingură cu fante, scurgând uleiul înapoi în tigaie.
Așezați tacos într-un singur strat pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie și păstrați-o caldă în cuptor. Prăjiți tacosul rămas în același mod, adăugând mai mult ulei după cum este necesar. Când toate tacosurile sunt gătite, scoateți și aruncați scobitori.
Se servește cu salsa pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!