Tacos de porc pepene verde în coji de salată

Tacos de porc pepene verde în coji de salată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de porc pepene verde în coji de salată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 511 calorii, 52G de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cap la magazin și ridica frunze, sos de soia, robust romaine-inima, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Sorbet de pepene verde în coji de tei, Tacos în coji de Paste, și Steak + Salată Verde De Pepene Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele de porc într-o pungă de plastic resigilabilă și marinați timp de 30 de minute. Între timp, pentru salsa, bateți împreună oțetul de orez, uleiul de măsline, sosul de soia și uleiul de susan într-un bol mediu. Îndoiți ușor în pepene verde, castraveți și avocado. La frigider până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Pepene VerdePepene Verde
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți carnea de porc din marinată, uscați-o și grătați timp de 2 minute pe o parte. Întoarceți și grătați încă 1 minut; scoateți de pe foc și lăsați să se odihnească 3 minute înainte de a tăia în bucăți de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Umpleți "cojile" de salată cu carne de porc, top cu salsa și devorați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Sursă foto: Tina Rupp

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În1 h, 11 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista