Tacos De Porc Fiert

Tacos De Porc Fiert
Tacos de porc fiert este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 348 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați tomatillos, avocado, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 89%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tacos De Porc Fiert, Tacos De Porc Coreean Fiert, și Tacos De Porc Fiert Chipotle.

Instrucțiuni

1
Puneți ardeii iute într-un castron mic și acoperiți cu apă fierbinte; pus deoparte. Într-o tigaie mare cu fund greu, cu un capac etanș, încălziți 3 linguri de ulei de măsline. Condimentează generos carnea de porc cu sare și piper. Rumeniti bine carnea pe ambele parti, aproximativ 5 minute pe fiecare parte; scoateți carnea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, piperul, usturoiul, chimenul, cimbru și frunza de dafin; se prăjește până se înmoaie, aproximativ 5 minute, răzuind bucățile rumenite în tigaie. Stem și semințe Chiles înmuiate rezervând lichidul de înmuiere; mână le rupe în oală. Întoarceți carnea în tigaie împreună cu orice sucuri acumulate. Acoperiți carnea cu roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
CeapăCeapă
CimbruCimbru
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se toarnă lichidul de înmuiere a chili-ului, strecurând orice semințe, până când aproape acoperă carnea; adăugați apă dacă aveți nevoie de mai mult lichid. Strângeți sucurile de portocale și lime în oală și adăugați coaja. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când carnea de porc este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
ApăApă
VarVar
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scoateți carnea într-un platou și acoperiți pentru a se încălzi. Se strecoară lichidul de fiert și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
5
Tăiați carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Adăugați o parte din lichidul de fierbere rezervat dacă carnea este uscată. Luați o tortilla și așezați deasupra aproximativ 2 linguri de amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
CarneCarne
7
Garnisiți cu avocado, ridichi și Salsa Verde; îndoiți părțile în sus și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
RidicheRidiche
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
8
Puneți masa harina într-un bol și amestecați în sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați aproximativ 1 cană de apă caldă și amestecați cu mâinile; adăugați mai multă apă după cum este necesar până când aluatul se reunește. Frământați câteva minute pentru a netezi aluatul. Aluatul trebuie să fie ferm și elastic și să nu se lipească de mâini. Testați formând un disc mic, dacă se fisurează în jurul marginilor, aveți nevoie de mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
10
Așezați o bucată de plastic greu (ca dintr-o pungă de gunoi) pe o presă de tortilla. Formați o bilă de aluat de 1 1/2 inch și așezați-o în centrul presei. Acoperiți cu o altă bucată de plastic, închideți presa și împingeți maneta în jos pentru a forma tortilla. (Alternativ, bilele de aluat pot fi rulate între foile de plastic cu un sucitor.) Deschideți presa și îndepărtați stratul superior de plastic. Îndepărtați cu grijă tortilla de pe plasticul de jos și așezați-o pe o tigaie din fontă fierbinte, fără grăsime; gatiti aproximativ 1 pana la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
11
Scoateți tortilla și așezați-o pe un prosop curat; păstrați-l acoperit pentru a-l menține moale și flexibil. Continuați până când ați consumat tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
AluatAluat
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate53
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista