Tacos De Porc Cu Fasole Neagră
Tacos de porc cu fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 1.95 pe portie. O porție conține 717 calorii, 35g de proteine, și 39G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole neagră gustoasă și Tacos de porumb, Tacos de pui tras cu fasole neagră picantă, și Tacos De Pește Cu Varză, Jicama Și Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 lingură de ulei vegetal într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați jumătate din usturoi și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 1 minut.
Adăugați fasolea și aduceți la foc mic.
Se scoate de pe foc, se presară brânza și se acoperă pentru a se încălzi.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc, usturoiul rămas, jumătate din ceapa roșie, chimenul, cayenne și 1/2 linguriță de sare. Gatiti, amestecand, pana cand carnea de porc se rumeneste, aproximativ 5 minute; transferați într-un bol cu o lingură pliată.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei vegetal în tigaie.
Adăugați ardeiul gras, dovlecelul și 1/4 linguriță de sare și gătiți până când sunt crocante-fragede, aproximativ3 minute. Întoarceți carnea de porc în tigaie; adăugați un strop de apă și sare și piper după gust.
Umpleți tortilele cu amestecul de carne de porc și legume.
Se presară cu ceapa tocată rămasă.
Fotografie realizată de Justin Walker