Tacos de pește în stil Baja

Tacos de pește în stil Baja
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de pește în stil Baja. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 657 calorii. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați mahi mahi, ulei de canolan, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuburi de gheata ai putea urma acest curs principal cu Nectarine, mure și pecan Sundaes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tacos De Pește În Stil Baja, Tacos De Pește-Stil Baja, și Tacos De Pește Clasic În Stil Baja.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Revista