Tacos De Pește Prăjit
Tacos de pește prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $2.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 160g de grăsime, și un total de 1622 calorii. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fried-Pește Reuben Tacos, Tacos De Pește Prăjit Crocant, și Baja Fried-Tacos De Pește.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți uleiul de 1 inch într-o oală grea de 10 inci (adâncime de 2 până la 3 inci) la foc moderat până când un termometru cu grăsimi adânci înregistrează 360 F.
Între timp, separați tortilla și faceți 2 stive de 6 până la
Înfășurați fiecare stivă în folie și încălziți în cuptor 12 până la 15 minute.
În timp ce tortilele se încălzesc, amestecați făina și sarea într-un castron mare, apoi amestecați berea (aluatul va fi gros). Amestecați ușor peștele în aluat pentru a acoperi. Ridicați fiecare bucată de pește din aluat, ștergând orice exces de pe partea laterală a bolului și prăjiți peștele în loturi, rotind o dată sau de două ori, până devine auriu, 4 până la 5 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Creșteți temperatura uleiului la 375 F și refaceți peștele în loturi, rotind o dată sau de două ori, până se rumenesc și crocant, aproximativ 1 minut.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Asamblați tacos cu tortilla caldă, pește și acompaniamente.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.