Tacos de pește la grătar cu Vera Cruz Salsan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 482 calorii, 24g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.02 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, oregano mexican, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Cod Vera Cruz, Creveți Vera Cruz, și Vera Cruz Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Presărați halibutul cu pudra de ancho, sare și piper. Grătați până se rumenesc și se carbonizează pe ambele părți și tocmai se fierbe, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Folosind două furci, fulgi halibutul în bucăți mari de dimensiuni ale mușcăturii și puneți-l într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se toarnă peste uleiul de măsline și sucul de lămâie și se aruncă doar pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
7
Adăugați varza și cilantro și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
La 1 Ananas
8
Serviți peștele cu tortilla și salsa Vera Cruz și lăsați oaspeții să-și umple și să-și înfășoare propriile tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
9
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct. Aruncați roșiile și jalapenos cu câteva linguri de ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătați ambele până când sunt carbonizate pe toate părțile și doar moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Scoateți din grătar și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Înjumătățiți roșiile, îndepărtați semințele și tăiați-le în zaruri mici. Tăiați jalapenos, inclusiv pielea și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
12
Puneți roșiile și jalapenos într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Adăugați ceapa, măslinele, caperele, uleiul de măsline, oțetul, cilantro, oregano și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
14
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.