Rețeta Tacos de pește la grătar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6 și costă 7,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 733 calorii. 261 persoană s-au bucurat au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de maioneză, pudră de ancho Chile măcinată, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tacos Cu Pește La Grătar, Tacos De Pește La Grătar, și Tacos Cu Pește La Grătar.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-o cană de măsurare cu 2 căni și bateți până se omogenizează. Se dă la frigider până la 4 ore până când este gata de utilizare. Pentru a face tacos: într-un castron mic, combinați pudra de ancho, chimenul, usturoiul, sarea și piperul și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați uleiul și amestecați până când se formează o pastă liberă. Frecați peștele cu pasta de condimente și lăsați la marinat la frigider cel puțin 30 de minute și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
Bomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Aprindeți un foc de cărbune sau preîncălziți grătarul cu gaz la înălțime. Ungeți suprafața de gătit a grătarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați cărbunii să ardă la foc mediu-fierbinte sau reglați arzătoarele cu grătar pe gaz la mediu-înalt. Grătiți peștele până când este gătit, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se transferă pe o tăietură și se toacă grosier. Împărțiți tortilele în 2 stive și înfășurați fiecare în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Placă De Tăiere
6
Se pune pe grătar până se încălzește, aproximativ 5 minute. Într-un castron mare, combinați varza verde și roșie. Pentru a asambla tacos, luați 2 tortilla, acoperiți-o cu bucăți de pește, o păpușă de sos, o lingură de Pico de Gallo și o parte din varză. Strângeți o pană de var peste umplutură, pliați tortilele și mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De Gallo
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Meredith Deeds a crescut în San Diego și m-a învățat detaliile taco-ului cu pește. Acestea sunt o adaptare a rețetei mamei sale.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.