Tacos de pește cu varză și Var este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 418 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Martha Stewart. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, tortilla de porumb, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tacos de pește cu varză și var, Tacos De Pește Cu Varză Și Var, și Tacos de pește cu varză și var pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.