Tacos de pește cu Mango Salsa Verde

Tacos de pește cu Mango Salsa Verde este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 516 calorii. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 34 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coriandru, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Tacos De Pește Cu Salsa Verde Și Salată De Ridiche, Tacos De Pește Cu Salsa Verde Și Salată De Ridiche, și Tacos de linte Salsa Verde cu Pico de Mango-rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic; aruncă bine.
Pentru a pregăti tacos, preîncălziți broiler.
Așezați peștele pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; presărați peștele uniform cu condimente. Se fierbe 6 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare. Înveliți ușor tortilele cu spray de gătit.
Adăugați tortilele în tigaie, câte 1; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se prajeste usor. Împărțiți peștele uniform între tortilla; acoperiți fiecare taco cu 1/4 cană de verdeață și 1/4 cană de salsa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.