Tacos De Pește

Tacos De Pește
Tacos de pește ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $3.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 416 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână salsa de roșii, sare, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Marinati ceapa
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Puneți ceapa într-un castron mic și turnați suficient oțet de vin roșu pentru a acoperi bine. Lăsați deoparte cel puțin 30 de minute sau până la câteva săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Marinați peștele
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Se toarnă uleiul de măsline într-un castron mic și se adaugă pudra de ancho chile, oregano, chimen, coriandru tocat și jalapeincloro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă bine.
6
Așezați peștele pe un vas și turnați marinada peste el, asigurându-vă că acoperiți bine peștele pe ambele părți. Se lasă la marinat 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
7
Gatiti pestele
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
8
Încălziți o tigaie antiaderentă saut saut la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți peștele din marinată și puneți-l în tigaia fierbinte (nu este nevoie să adăugați mai mult ulei). Condimentează peștele cu sare. Gatiti pestele timp de 4 minute netulburat, apoi intoarceti si gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți tigaia de pe foc și fulgi peștele în tigaie cu o furculiță, asigurându-vă că amestecați toată marinada care s-a lipit de fundul tigaiei. Verificați dacă există condimente și adăugați mai multă sare, dacă este necesar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Încălziți tortilele
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
12
Așezați patru dintre tortilla pe o farfurie și sandwich-le între două foi de prosop de hârtie ușor umezite. Cuptorul cu microunde la maxim 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
13
Așezați tortilele calde într-un coș sau o farfurie căptușită cu prosop și acoperiți. Repetați cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
14
Asamblați și
15
Serveste
16
Pentru a asambla tacos, așezați o lingură plină de pește în fulgi marinați pe centrul unei tortilla. Se acoperă cu ceapa marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
CeapăCeapă
PeștePește
17
Serviți însoțit de cremă mexicană și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema MexicanăCrema Mexicană
Dientes De AjoDientes De Ajo
18
Garnisiți cu pene de tei și crenguțe de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
19
NOTE DE GĂTIT
20
Ingredientepește
21
Puteți folosi orice pește care vă place, atâta timp cât puteți descuama carnea când este gătită. Majoritatea peștilor albi se încadrează în această categorie.Tehniciceapa Marinata
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
CeapăCeapă
22
Odată ce ați făcut acest condiment foarte simplu, vă veți găsi păstrând un recipient cu aceste cepe în frigider pentru a le adăuga la toate felurile de mâncare.Nu vă alarmați de cantitatea de oțet necesară pentru a acoperi complet ceapa. Deoarece cel mai probabil veți avea ceapă rămasă, păstrați-le scufundate în oțet într-un recipient etanș la frigider. Apoi puteți folosi oțetul pentru celelalte nevoi de gătit. Ceapa se va păstra câteva săptămâni. Pregătirea în AVANSCEAPA și peștele pot fi făcute cu o zi înainte. Când reîncălziți peștele, poate doriți să adăugați aproximativ 1 lingură de apă pentru a vă asigura că peștele nu se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
OțetOțet
CeapăCeapă
ApăApă
PeștePește
23
Retipărit cu permisiunea Simply Mexican de Lourdes Castro, drepturi de autor 200
24
Fotografie Copyright 2009 de Lucy Schaeffer. Publicat de Ten Speed Press.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista