Tacos de pește ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $3.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 416 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână salsa de roșii, sare, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Marinati ceapa
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
2
Puneți ceapa într-un castron mic și turnați suficient oțet de vin roșu pentru a acoperi bine. Lăsați deoparte cel puțin 30 de minute sau până la câteva săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Marinați peștele
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
4
Se toarnă uleiul de măsline într-un castron mic și se adaugă pudra de ancho chile, oregano, chimen, coriandru tocat și jalapeincloro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Ulei De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă bine.
6
Așezați peștele pe un vas și turnați marinada peste el, asigurându-vă că acoperiți bine peștele pe ambele părți. Se lasă la marinat 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pește
7
Gatiti pestele
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
8
Încălziți o tigaie antiaderentă saut saut la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți peștele din marinată și puneți-l în tigaia fierbinte (nu este nevoie să adăugați mai mult ulei). Condimentează peștele cu sare. Gatiti pestele timp de 4 minute netulburat, apoi intoarceti si gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pește
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Scoateți tigaia de pe foc și fulgi peștele în tigaie cu o furculiță, asigurându-vă că amestecați toată marinada care s-a lipit de fundul tigaiei. Verificați dacă există condimente și adăugați mai multă sare, dacă este necesar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Încălziți tortilele
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
12
Așezați patru dintre tortilla pe o farfurie și sandwich-le între două foi de prosop de hârtie ușor umezite. Cuptorul cu microunde la maxim 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Cuptor Cu Microunde
13
Așezați tortilele calde într-un coș sau o farfurie căptușită cu prosop și acoperiți. Repetați cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
14
Asamblați și
15
Serveste
16
Pentru a asambla tacos, așezați o lingură plină de pește în fulgi marinați pe centrul unei tortilla. Se acoperă cu ceapa marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Ceapă
Pește
17
Serviți însoțit de cremă mexicană și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Mexicană
Dientes De Ajo
18
Garnisiți cu pene de tei și crenguțe de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
1 Kg Tortillas De Maíz
19
NOTE DE GĂTIT
20
Ingredientepește
21
Puteți folosi orice pește care vă place, atâta timp cât puteți descuama carnea când este gătită. Majoritatea peștilor albi se încadrează în această categorie.Tehniciceapa Marinata
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ceapă
22
Odată ce ați făcut acest condiment foarte simplu, vă veți găsi păstrând un recipient cu aceste cepe în frigider pentru a le adăuga la toate felurile de mâncare.Nu vă alarmați de cantitatea de oțet necesară pentru a acoperi complet ceapa. Deoarece cel mai probabil veți avea ceapă rămasă, păstrați-le scufundate în oțet într-un recipient etanș la frigider. Apoi puteți folosi oțetul pentru celelalte nevoi de gătit. Ceapa se va păstra câteva săptămâni. Pregătirea în AVANSCEAPA și peștele pot fi făcute cu o zi înainte. Când reîncălziți peștele, poate doriți să adăugați aproximativ 1 lingură de apă pentru a vă asigura că peștele nu se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Oțet
Ceapă
Apă
Pește
23
Retipărit cu permisiunea Simply Mexican de Lourdes Castro, drepturi de autor 200
24
Fotografie Copyright 2009 de Lucy Schaeffer. Publicat de Ten Speed Press.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.