Tacos de mic dejun cu Bison măcinat cu salsa de ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de mic dejun cu Bison la sol cu Salsan de ananas. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 436 calorii, 27G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,49 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de piper cayenne, ceapă, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Acasa-Sol Bison Burgers, Tacos De Mic Dejun Cu Ardei, Ananas Și Fasole, și Tacos BBQ piept cu ananas Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti bizonul macinat si ceapa la foc mediu intr-o tigaie mare pana cand bizonul macinat se rumeneste si ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon La Sol
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți grăsimea. Se amestecă chimenul, sarea, coriandrul, ardeiul cayenne și apa. Gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Bateți ouăle și laptele într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați la amestecul de bizon măcinat în tigaie. Pe măsură ce amestecul se stabilește, rulați o spatulă în jurul marginii tigaiei, ridicând amestecul de ouă, astfel încât porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Continuați să gătiți și să ridicați timp de 2 minute sau până când amestecul de ouă este aproape setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon La Sol
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Împărțiți uniform amestecul de bizon măcinat între cochilii de taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon La Sol
Duzină
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se servește cu salsa de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Dientes De Ajo
8
Salsa de ananas: amestecați împreună ananasul, ardeiul gras, ceapa, cilantro, sucul de lămâie, ardeiul jalapeno (dacă se utilizează) și sarea într-un bol mediu. La frigider până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Avocado Hass Ușor Piure
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
3 Linguri De Ulei Vegetal
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vremea perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și maturarea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să se maturizeze încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.