Cartofi, Poblano și Chorizo Tacos necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 446 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, pene de var, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Tacos de cartofi, Poblano și Chorizo, Tacos de cartofi, Poblano și Chorizo, și Cartofi dulci + Tacos Chorizo cu Salsan de fasole neagră și cremă de Avocado Poblano prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Tăiați poblanos pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați jumătățile poblano, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 8 minute sau până se înnegresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
4
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
5
Lăsați să stea 5 minute. Coaja; se toacă grosier.
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
12
Adăugați amestecul de ceapă la cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Adăugați chorizo în tigaie; gătiți 1 1/2 minute, amestecând pentru a se sfărâma. Întoarceți amestecul de cartofi în tigaie. Se amestecă în stoc și sare; se aduce la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până când cartoful este fraged, chorizo se face și lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Lucrând cu 1 tortilla la un moment dat, încălziți tortilele la foc mediu-mare direct pe ochiul unui arzător timp de aproximativ 15 secunde pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate. Aranjați aproximativ 1/3 cană amestec de cartofi în centrul fiecărei tortilla; top cu 1 1/2 lingurițe ceapă și 1 1/2 lingurițe brânză.