Cartofi, Poblano și Chorizo Tacos necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 446 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, pene de var, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Tacos de cartofi, Poblano și Chorizo, Tacos de cartofi, Poblano și Chorizo, și Cartofi dulci + Tacos Chorizo cu Salsan de fasole neagră și cremă de Avocado Poblano prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Tăiați poblanos pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De Porc
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Așezați jumătățile poblano, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 8 minute sau până se înnegresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
5
Lăsați să stea 5 minute. Coaja; se toacă grosier.
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
12
Adăugați amestecul de ceapă la cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
13
Adăugați chorizo în tigaie; gătiți 1 1/2 minute, amestecând pentru a se sfărâma. Întoarceți amestecul de cartofi în tigaie. Se amestecă în stoc și sare; se aduce la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până când cartoful este fraged, chorizo se face și lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Lucrând cu 1 tortilla la un moment dat, încălziți tortilele la foc mediu-mare direct pe ochiul unui arzător timp de aproximativ 15 secunde pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate. Aranjați aproximativ 1/3 cană amestec de cartofi în centrul fiecărei tortilla; top cu 1 1/2 lingurițe ceapă și 1 1/2 lingurițe brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză