Tacos de Carnitas prăjite cu portocale, lapte și piper

Tacos de Carnitas prăjite cu portocale, lapte și piper
Tacos de Carnitas prăjite cu portocale, lapte, piper și ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 774 calorii, 58G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână avocado, ceapă, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos de Carnitas prăjite cu portocale, lapte și piper, Tacos Carnitas de miel cu salsa Tomatillo prăjită, și Baie De Ardei Roșu Prăjit Cu Chimen, Lime Și Lapte De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați carnea de porc în 6 sau 8 bucăți. Topiți untura într-un cuptor olandez greu doar maresuficient pentru a ține carnea într-un singur strat. Se rumenește carnea pe toate părțile și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Strângeți portocala peste carne și aruncați coaja în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
CarneCarne
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă laptelepeste carne și se adaugă suficientă apă pentru a acoperi aproape carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
5
Se presară cu piper. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și coaceți timp de aproximativ 2 ore, până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Pentru a termina, descoperiți carnea și rupeți-o în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
7
Scoateți orangerind și aruncați. Prăjiți, neacoperit, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 20 de minute sau până când carnea este maro și crocantă pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
8
Pentru a asambla tacos, umpleți o tortilla caldă cu carne de porc mărunțită. Se acoperă cu avocado și salsa, puțin din chicharrel PCR.N, și se termină cu cantități generoase de ceapă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
CeapăCeapă
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1
Piețele mexicane și unele restaurante și tortillerias vând espumas chicharrel proaspăt prăjite, care sunt cu ani lumină mai bune decât cele în saci. Chicharralculn face un taco excelent în sine atunci când este gătit până se înmoaie cu roșii și ardei iute, apoi servit cu un strop de brânză cotixa și ceapă crudă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
2
Retipărit cu permisiunea de la amor y Tacos: Tacos Mexican Modern, Margaritas și Antojitos de Deborah Schneider, 8 Mai 2010 Stewart, Tabori & Chang

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista