Tacos Cu Umăr De Porc Fiert În Chile

Tacos Cu Umăr De Porc Fiert În Chile
Tacos de umăr de porc fiert în Chile este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 94G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 856 calorii. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coriandru măcinat, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii iute într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați suficientă apă clocotită pentru a acoperi și puneți o farfurie mică sau un castron pe ardei iute pentru a se menține scufundat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
4
Scurgeți ardeii iute, rezervând 1 cană de lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
5
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Puneți ardei iute, zahăr, suc de lămâie și 1/4 cană de lichid de înmuiere rezervat într-un blender. Amestec pur de chile, adăugând mai mult lichid de înmuiere după cum este necesar pentru a forma o pastă netedă. Condimentați Generos umărul de porc cu sare și întindeți pasta peste carnea de porc. Faceți înainte: poate fi frecat cu 1-2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Să vină la temperatura camerei înainte de a continua.
8
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați ceapă, usturoi, frunze de dafin, oregano, coriandru, chimen și ienibahar. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați bere; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
11
Adăugați carne de porc în oală; acoperiți și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Carne de porc, bătând ocazional cu sucuri de tigaie, până când este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Lasă să se răcească ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți înainte de a continua.
14
Transferați carnea de porc într-un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
15
Lasă să se răcească ușor.
16
Se toarnă amestecul de suc de tigaie peste carne de porc; acoperiți și păstrați la cald. (Alternativ, tăiați carnea de porc cu 2 furculițe și turnați amestecul de suc de tigaie peste carnea de porc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Între timp, lucrând în loturi, gătiți tortilla într-o tigaie mare și grea la foc mic până la prăjit, aproximativ 1 minut pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
18
Transferați pe o foaie mare de folie; înfășurați pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
19
Serviți carnea de porc cu tortilla, ridichi, atât salsa, ceapă murată, cât și coriandru tocat, încurajând oaspeții să umple și să orneze tacos după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut are arome de deschidere ușor fumurii, cu atingeri de biscuiți și note de miere și petale de flori. Gustul este excelent, fructat și plin de aromă, oferind un sentiment încântător de abundență. Amestec: 67% Macabeo, 33% Parellada
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate63
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista