Tacos Cu Două Straturi
Tacos dublu strat ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 309 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de tortilla de făină, coji de taco, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tacos De Vită Cu Două Straturi, Plăcintă Cu Două Straturi, și Plăcintă Cu Strat Dublu De 5 Minute.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente taco și apă. Gatiti la foc mediu 10-15 minute, amestecand ocazional.
Încălziți cojile de taco și tortilele de făină conform instrucțiunilor de pe pachete.
Întindeți 2 linguri de fasole încălzită pe fiecare tortilla de făină.
Așezați coaja tare de taco pe centrul tortilla de făină și pliați ușor părțile tortilla în sus pentru a se potrivi cu părțile de coajă de taco.
Lingură 2 linguri amestec de carne de vită în fiecare coajă de taco cu strat dublu. Se acoperă cu salsa, salată și brânză.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.