Tacos Cu Citrice
Reteta Tacos de citrice este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, afine, avocado haas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tacos De Pește Cu Citrice, Tacos De Creveți Cu Citrice, și Tacos De Pește Cu Citrice.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Procesați sucul de lămâie, coaja, avocado, sarea și piperul într-un mini robot de bucătărie până se omogenizează. Adăugați treptat uleiul până se emulsionează. Condimentați pansamentul, după gust, cu sare și piper suplimentar.
Folosind un cuțit de tăiat și lucrând peste un castron mare pentru a prinde sucul, îndepărtați coaja și miezul alb din portocale.
Tăiați între membrane pentru a îndepărta segmentele direct în vas. Strângeți orice exces de suc din membrane direct în vas și aruncați membranele.
Adăugați năsturelul și merisoarele uscate. Se amestecă cu sucul de portocale și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Întindeți 1 parte a feliilor de jicama cu puțin din pansament. Folosind feliile de jicama așa cum ați face o tortilla, așezați salata de Nasturel în centrul fiecărei felii de jicama și pliați pentru a face tacos.
Nota bucătarului: pansamentul poate fi făcut și manual. Folosiți o furculiță pentru a zdrobi avocado până se omogenizează și adăugați coaja de tei și sucul.
Șoptind constant, stropiți în ulei până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust.