Tacos Cu Brânză La Grătar

Tacos Cu Brânză La Grătar
Tacos cu brânză la grătar este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 567 calorii. 174 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de avocado, sare kosher, brânză la grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Tacos Cu Brânză Grecească La Grătar, Tacos Chile Umplute Cu Brânză La Grătar, și Fasole neagră condimentată, Avocado la grătar și Tacos cu brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pico De gallo: puneți roșiile, ceapa, coriandrul, jalapele, sucul de lămâie și usturoiul într-un șef mediu și amestecați pentru a combina. Se condimentează cu sare după gust; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Grătiți feliile de brânză până se rumenesc pe prima parte, aproximativ 1 minut. Întoarceți cu grijă brânza folosind o spatulă metalică subțire. Grătiți până se rumenesc pe a doua parte, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză La GrătarBrânză La Grătar
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Se transferă într-o tavă și se presară sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Prajiti tortilla pe gratar pana se incalzeste flexibil, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și puneți felii de brânză la grătar în tortilla. Se acoperă cu felii de avocado și pico de gallo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Pico De GalloPico De Gallo
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista