Tacos crocant de fasole neagră cu feta și salată de varză
Reteta crocanta Tacos de fasole neagra cu Fetan si varza de varza ar putea satisface pofta mexicana in aproximativ 25 minute. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 243 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, amestec de salată de varză, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tacos Crocant De Fasole Neagră Cu Fetan Și Salată De Varză, Tacos Crocant De Fasole Neagră Cu Feta Și Salată De Varză, și Tacos Crocant De Fasole Neagră Cu Fetan Și Salată De Varză.
Instrucțiuni
Așezați fasolea și chimenul într-un castron mic;parțial piure.
Se amestecă 2 lingurițe de ulei de măsline și suc de lămâie într-un castron mediu; se adaugăcoleslaw, ceapă verde și cilantro și se acoperă. Sezon slaw la gust cu sareși piper.
Încălziți 3 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie marenonstick la foc mediu-mare.
Adăugați tortilla într-un singur strat. Lingură 1/4 dinamestec de fasole pe jumătate din fiecare tortilla;gatiti 1 minut. Îndoiți tacos în jumătate. Gatiti pana Lamaro auriu, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.Umpleți tacos cu feta și slaw. Treceți hotsauce alături.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.