Reteta Tacos Carne Asada ar putea satisface pofta ta din America de Sud în aproximativ 2 ore și 10 minute. Pentru $ 7.75 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1218 calorii, 60g de proteine, și 76g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, serrano chile, roșii coapte de viță de vie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Mulți oameni au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 162 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Carne Asada Tacos, Carne Asada Tacos, și Carne Asada Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați friptura de flanc într-un vas mare de copt și turnați mojo-ul peste ea. Înfășurați bine în folie de plastic și refrigerați timp de 1 oră sau până la 8 ore, astfel încât aromele să se poată scufunda în carne. Nu marinați friptura mai mult de 8 ore, totuși, sau fibrele se descompun prea mult și carnea devine moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie cu grătar în creștere peste flacără medie-înaltă (puteți folosi și un broiler).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Ungeți grătarele cu puțin ulei pentru a preveni lipirea cărnii. Trageți friptura din marinada mojo și condimentați friptura pe ambele părți cu sare și piper. Grătați (sau prăjiți) friptura timp de 7 până la 10 minute pe fiecare parte, rotind o dată, până la mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți friptura pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească timp de 5 minute pentru a permite sucurilor să se așeze. Tăiați subțire friptura peste cereale pe o diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Încălziți tortilele timp de 30 de secunde pe fiecare parte într-o tigaie uscată sau pe grătar, până când sunt prăjite și flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Pentru a face tacos, stiva 2 din tortilla cald, pune aproximativ 4 uncii de carne de vită în jos Centru, si se presara cu unele salata verde, ceapa, și brânză. Acoperiți fiecare taco cu o lingură de salsa Pico De Gallo și garnisiți cu pene de var. Repetați cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De Gallo
Pană De Var
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dientes De Ajo
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Într-un mortar și pistil sau castron, amestecați împreună usturoiul, jalapeno, cilantro, sare și piper pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Puneți pasta într-un borcan de sticlă sau recipient din plastic.
10
Adăugați sucul de lămâie, sucul de portocale, oțetul și uleiul. Agitați - l foarte bine pentru a combina. Utilizați ca marinată pentru pui sau carne de vită sau ca condiment de masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire