Tabbouleh al III-lea

Tabbouleh al III-lea
Tabbouleh III ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 247 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 671 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați bulgur, castraveți, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 94%. Rețete similare includ Tabbouleh, Tabbouleh, și Tabbouleh.

Instrucțiuni

1
Așezați grâul crăpat într-un castron și acoperiți cu 2 căni de apă clocotită. Înmuiați timp de 30 de minute; scurgeți și stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grâu CrăpatGrâu Crăpat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un bol de amestecare, combinați grâul, roșiile, castraveții, ceapa, usturoiul, pătrunjelul, menta, sarea, sucul de lămâie și uleiul de măsline. Aruncați și refrigerați cel puțin 4 ore înainte de servire. Aruncați din nou înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CastraveteCastravete
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
GrâuGrâu
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista