Creveți sătura cu ananas Salsa ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și primal rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 197 calorii, 35g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de suc de lămâie, sare, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creveți de nucă de cocos cu Salsa de ananas, Creveti sat cu sos de arahide, și Creveți condimentați în Caraibe cu Salsa de ananas.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pentru a pregăti sat, combinați menta, sucul, sarea și pudra de chili într-un castron mare; adăugați creveți, aruncând ușor pentru a acoperi. Filetați 3 creveți pe fiecare dintre frigarui de 8 (6 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Creveți
Suc
Mentă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Bol
4
Așezați creveții pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.