Sănătos și delicios: supă mexicană de cartofi

Sănătos și delicios: supă mexicană de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați sănătos și delicios: supa mexicană de cartofi. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 103 calorii. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, roșii, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sănătos și delicios: supă de cartofi dulci și orez brun, Sănătos Și Delicios: Tort De Ciocolată Mexican, și Sănătos și delicios: piure de morcovi și cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se pune într-o cratiță mare și se acoperă cu apă cu aproximativ trei centimetri. Condimentează apa cu sare. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, dar ferm la mușcătură (cartofii se vor găti mai departe la Pasul 2).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți cartofii și dați deoparte. Între timp, amestecați roșiile, ceapa, usturoiul și ardeiul chipotle în blender la viteză mare până la omogenizare, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul de roșii în cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați bulion de legume și cartofi. Se amestecă pentru a combina și se condimentează după gust cu sare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii sunt complet fragezi, aproximativ 7 până la 8 minute. Pentru bulion mai gros, zdrobiți câțiva cartofi pe partea laterală a oalei cu lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați coriandru și fierbeți timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
6
Serviți imediat cu coriandru suplimentar, smântână și cremă de caju, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
CajuCaju
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista