Sănătos și delicios: Chard elvețian și cârnați de curcan peste mămăligă

Sănătos și delicios: Chard elvețian și cârnați de curcan peste mămăligă
Sănătos și delicios: Chard elvețian și cârnați de curcan peste Polentan este un fără gluten felul principal. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 475 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 100 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, sare și piper kosher, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Turcia Mediteraneană Cu Brânză Elvețiană Peste Mămăligă, Sănătos și delicios: Broccoli Rabe, cârnați de curcan și struguri, și Sănătos și delicios: cârnați de curcan și rucola cu paste din grâu integral pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie mare uscată antiaderentă, cârnați maro 6 până la 8 minute la foc mediu, răsturnând o dată la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți cârnații în castron și puneți-i deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ulei de măsline în tigaia goală acum și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați fulgi de usturoi și ardei roșu. Gatiti, amestecand frecvent pana cand este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați bietă elvețiană și gătiți, amestecând frecvent, până se ofilesc ușor, 2 până la 3 minute. Acoperiți și aburiți până se ofilesc complet, amestecând ocazional și adăugând apă, dacă este necesar, aproximativ 4 minute în total. Când smogul este aproape complet ofilit, adăugați cârnați înapoi în tigaie și încălziți. Condimentează cu sare și piper după gust. Păstrați cald în timp ce mămăliga gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Chard ElvețianChard Elvețian
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Între timp, în oală medie, aduceți 3 1/4 cană de apă și 1/2 linguriță de sare pentru a fierbe la foc mediu-mare. Adăugați încet făină de porumb, amestecând constant. Aruncați căldura la foc mic și acoperiți. Gatiti 4 sau 5 minute, amestecand ocazional, pana cand mamaliga atinge consistenta dorita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se ia de pe foc și se amestecă untul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
8
Se servește imediat cu amestec de cârnați și varză
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
KaleKale
9
Lingurați mămăliga În castron. Se acoperă cu amestec de bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se servește, presărat cu parmezan, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista