Nu puteți avea niciodată prea multe rețete asiatice, așa că încercați să încercăm împreună creveții Thailandezi. O porție conține 384 calorii, 40g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 5,46 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 103 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați gingerroot, cățel de usturoi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Să ne întâlnim creveți Thailandezi, Creveți Thailandezi, și Creveți Thailandezi.
Instrucțiuni
1
Presărați creveții cu sare, piper și 1 lingură de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
8 (U-12) Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Într-o tigaie mare, călește șalota, ghimbirul și usturoiul în ulei timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați creveți; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana cand crevetii devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4
Se scoate cu o lingură cu fante și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Adăugați roșiile, ciupercile, bulionul, laptele de cocos, pudra de curry, fulgii de piper și sucul de lămâie rămas în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până când ciupercile sunt fragede și sosul este ușor redus, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Căpșună, Decojită
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați creveți;încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșe. Un vin foarte plin de viață, care este foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare și ușoară pentru orice petrecere!Această șampanie se împerechează bine cu crustacee, preparate din carne de porc, brânzeturi ușoare și moi și pește bogat.Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir