Sushi Distractiv Cu Fructe

Sushi Distractiv Cu Fructe
Sushi de fructe distractiv este un fără gluten și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare japoneză. Dacă aveți la îndemână banane, amestec de fructe, unt și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Desert De Fructe Distractiv, Salată de fructe-distracție cu borcane vineri, și Salată de fructe-distracție cu borcane vineri.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: matriță Nigiri sushi sau tavă din plastic pentru cuburi de gheață
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Cuburi De GheațăTava Pentru Cuburi De Gheață
2
Pentru a face orez dulce lipicios "sushi": într-o cratiță medie la foc mediu-mic, topiți untul și marshmallows până se înmoaie complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc și se amestecă orezul fiert până se omogenizează bine. Pulverizați ușor matrița nigiri sau tava pentru cuburi de gheață cu spray antiaderent. Luați felii de amestec de fructe și așezați-le în partea de jos a matriței sau a tăvii pentru cuburi de gheață. Lingurați orezul și apăsați ușor în fructe. Desfaceți "sushi" și acoperiți cu mini chipsuri de ciocolată și nucă de cocos prăjită, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Cuburi De GheațăTava Pentru Cuburi De Gheață

Vin recomandat: Sos Japonez De Susan, Vin Spumant, Sauvignon Blanc, Riesling, Trandafir Spumant

Sushi funcționează foarte bine cu Sake, vin spumant și Sauvignon Blanc. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista