Sushi De Legume

Sushi De Legume
Sushi de legume este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 192 calorii. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați inima de salată romaine, ceapa, ghimbirul murat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Castron De Sushi De Legume Deconstruit, Orez Brun Sushi De Legume, și Rulouri De Legume În Stil Sushi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2
Combinați orezul și 3 1/4 căni de apă într-un aragaz pentru orez și gătiți conform instrucțiunilor producătorului. Un aragaz pentru orez este cel mai bun mod de a obține orez perfect lipicios, dar dacă nu aveți unul, folosiți doar o cratiță. Îndoiți în oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Combinați oțetul, zahărul și 1 linguriță de sare într-o cratiță la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Transferați orezul fiert într-un bol mare de lemn (în mod tradițional, o cadă de lemn).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Stropiți un sfert din amestecul de oțet peste o lingură de lemn sau o spatulă pe orez. Îndoiți ușor orezul cu lingura pentru a-l răci și a rupe orice aglomerație; aveți grijă să nu spargeți boabele. Îndoiți amestecul de oțet rămas și lăsați orezul să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Răspândiți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Acoperiți un covor de sushi din bambus cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8
Așezați o jumătate de foaie nori cu fața aspră în sus pe covor. Umpleți-vă mâinile și scoateți o mână de orez, puțin mai mare decât o lămâie, pe nori. Apăsați orezul pentru a-l răspândi uniform până la marginile nori, umezindu-vă degetele în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
10
Pregătiți legumele. Cojiți castravetele și feliați-le în bețe de chibrit. (Morimoto taie întregul castravete într-o foaie subțire de hârtie, apoi îl taie rapid în fâșii-dar a avut ceva practică.) Feliați subțire avocado, roșii și ceapă roșie; curățați capetele dure ale sparanghelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
11
Adăugați umplutura. Întoarceți cu atenție nori, astfel încât să fie cu partea de orez în jos pe covor, cu capătul scurt orientat spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
12
Întindeți un pic de pastă de wasabi într-o linie de aproximativ o treime din drum până la nori-este picant, așa că folosiți-l cu ușurință. Aranjați câteva bucăți fiecare de salată, castraveți, avocado, roșii și ceapă într-o grămadă strânsă în treimea inferioară a foii. Este în regulă dacă legumele atârnă peste marginile nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
NoriNori
13
Rulează sushi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
14
Rotiți sushi departe de Dvs. cu mâinile, învelind legumele în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
15
Scoateți covorașul de sub rulou și așezați-l deasupra. Apăsați rola într-un jurnal dreptunghiular compact, folosind covorașul pentru a vă ajuta. Feliați rola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
16
Tăiați ruloul de sushi în 4 până la 6 bucăți. Repetați cu nori, orez și legume rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
17
Se servește cu ghimbir murat și mai mult wasabi. Fotografie de Rick Lew
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
WasabiWasabi

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate30
Revista