Surf și gazon: carne de porc și creveți cu usturoi (Cerdo y Gambas al Ajillo)

Surf și gazon: carne de porc și creveți cu usturoi (Cerdo y Gambas al Ajillo)
Surf și gazon: carne de porc și creveți cu usturoi (Cerdo y Gambas al Ajillo) este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 635 calorii, 48G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de praf de usturoi, miere, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Gambas al Ajillo (creveți cu usturoi), Gambas al Ajillo / creveți cu usturoi, și Gambas al Ajillo (creveți cu usturoi).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Frecați coapsa de porc cu sare, piper și praf de usturoi. Într-o tigaie mare cu mânere sigure pentru cuptor, încălziți uleiul de struguri la foc mediu-mare și căutați coapsa de porc pe toate părțile. Acoperiți cu folie și prăjiți la cuptor până când furculița este fragedă, aproximativ 35 până la 45 de minute până la 1 oră. La marcajul de 30 de minute, veți îndepărta folia și veți peria o parte din sosul de miere de mango pe carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Carne De PorcCarne De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Aduceți 5 căni de apă la fiert într-o cratiță cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Adăugați orez, unt și sare. Reveniți la fierbere, acoperiți, reduceți focul la minim și lăsați să gătească 20 de minute fără a scoate capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
După ce coapsa de porc a fost introdusă în cuptor, începeți sosul de miere de mango. Într-o cratiță, încălziți uleiul de struguri la foc mediu-mare și sotati șalotul până la translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Carne De PorcCarne De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se amestecă jalapeno și oțet și se gătește aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Adăugați ciorba de pui și sucul de mango, dați la fiert. Se lasă să se reducă cu 2/3, aproximativ 10 minute. Se amestecă mierea și se lasă să se îngroașe, aproximativ 2 minute. Rezervați aproximativ 1/2 cană de sos într-un bol mic, acoperiți și păstrați la cald cufundându-vă într-un recipient mai mare cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Descoperiți carnea de porc și periați o parte din glazura de mango pe carnea de porc și lăsați să se caramelizeze pe suprafața cărnii din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Scoateți orezul de pe foc și lăsați să stea acoperit câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Încălziți fasolea la foc mediu și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
11
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Îndoiți fasolea în orez, acoperiți și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Pentru creveți, încălziți uleiul de struguri la foc mediu într-o tigaie și adăugați untul pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Adăugați usturoiul și sotati câteva minute, având grijă să nu-l ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
15
Adăugați creveții și gătiți până când sunt doar roz și opaci și îndepărtați de pe foc. (Nu gătiți prea mult creveții.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
16
Feliați carnea de porc. Puneți niște orez și fasole în centrul plăcii de servire. Aranjați felii de carne de porc feliată deasupra și aranjați aproximativ 4 creveți în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
17
Stropiți cu sos de mango rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista