Surf și gazon: carne de porc și creveți cu usturoi (Cerdo y Gambas al Ajillo)
Surf și gazon: carne de porc și creveți cu usturoi (Cerdo y Gambas al Ajillo) este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 635 calorii, 48G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de praf de usturoi, miere, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Gambas al Ajillo (creveți cu usturoi), Gambas al Ajillo / creveți cu usturoi, și Gambas al Ajillo (creveți cu usturoi).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Frecați coapsa de porc cu sare, piper și praf de usturoi. Într-o tigaie mare cu mânere sigure pentru cuptor, încălziți uleiul de struguri la foc mediu-mare și căutați coapsa de porc pe toate părțile. Acoperiți cu folie și prăjiți la cuptor până când furculița este fragedă, aproximativ 35 până la 45 de minute până la 1 oră. La marcajul de 30 de minute, veți îndepărta folia și veți peria o parte din sosul de miere de mango pe carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Carne De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Aduceți 5 căni de apă la fiert într-o cratiță cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați orez, unt și sare. Reveniți la fierbere, acoperiți, reduceți focul la minim și lăsați să gătească 20 de minute fără a scoate capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
După ce coapsa de porc a fost introdusă în cuptor, începeți sosul de miere de mango. Într-o cratiță, încălziți uleiul de struguri la foc mediu-mare și sotati șalotul până la translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Carne De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se amestecă jalapeno și oțet și se gătește aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Adăugați ciorba de pui și sucul de mango, dați la fiert. Se lasă să se reducă cu 2/3, aproximativ 10 minute. Se amestecă mierea și se lasă să se îngroașe, aproximativ 2 minute. Rezervați aproximativ 1/2 cană de sos într-un bol mic, acoperiți și păstrați la cald cufundându-vă într-un recipient mai mare cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Descoperiți carnea de porc și periați o parte din glazura de mango pe carnea de porc și lăsați să se caramelizeze pe suprafața cărnii din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți orezul de pe foc și lăsați să stea acoperit câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
10
Încălziți fasolea la foc mediu și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
11
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Îndoiți fasolea în orez, acoperiți și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®
13
Pentru creveți, încălziți uleiul de struguri la foc mediu într-o tigaie și adăugați untul pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Adăugați usturoiul și sotati câteva minute, având grijă să nu-l ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
15
Adăugați creveții și gătiți până când sunt doar roz și opaci și îndepărtați de pe foc. (Nu gătiți prea mult creveții.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
16
Feliați carnea de porc. Puneți niște orez și fasole în centrul plăcii de servire. Aranjați felii de carne de porc feliată deasupra și aranjați aproximativ 4 creveți în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ