Supă Wonton fără ghimbir
Supa reteta Wonton fără ghimbir ar putea satisface pofta ta chineză în jurul valorii de 55 minute. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.11 pe portie. Acest fel principal are 420 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de carne de porc măcinată, ulei de susan, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Încercați Salată de Poke de ton ahi arsă cu vinaigretă de ghimbir hula + chipsuri Wonton, Supă Wonton, și Supa" Wonton" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună zahărul, amidonul de porumb, sosul de stridii și 1 lingură de ulei de susan într-un castron mare; adăugați carnea de porc măcinată, creveții și 1 ceapă verde tocată și amestecați pentru a combina.
Pune o piele wonton ca un diamant de baseball în fața ta. Folosind degetul, periați oul bătut în jurul marginii exterioare a pielii wonton.
Așezați 1 lingură de amestec de porc pe mijlocul pielii wonton. Îndoiți colțul ' Home run 'în colțul' 2nd base ' și apăsați în jos creând un triunghi. Bucata de umplutură de carne se află în partea de jos a triunghiului.
Periați amestecurile de ouă la colțurile' baza 1 'și' baza 3 ' ale triunghiului. Îndoiți fiecare colț de bază peste bucata de umplutură de carne și unul peste celălalt.
Periați amestecul de ouă în colțul 'A 2-A bază/homerun' al triunghiului și pliați în spatele bucății de umplutură de carne. Acesta este un wonton. Repetați până când nu mai există piei de amestec sau înveliș. Păstrați wontonii acoperiți cu un prosop umed pentru a preveni uscarea.”
Amestecați bulionul de pui, sosul de soia, 2 linguri de ulei de susan și 2 cepe verzi într-o oală la foc mediu-mare. Aduceți acest lucru la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 15 minute.
Adăugați bok choy și reveniți la fierbere până când bok choy este fraged, aproximativ 5 minute.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată; fierbeți wontons timp de 3 până la 5 minute, amestecând ocazional pentru a preveni wontons să se lipească unul de celălalt sau de marginile oalei.
Așezați wontons într-un castron de supă și supă de oală peste wontons pentru a servi.
Se ornează cu ceapă verde tocată.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.