Supa de tăiței de vită Vietnameză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 463 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de tăiței de orez, bulion de vită condensat, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Carne De Vită Pho (Supă De Tăiței Vietnameză), și Pho (supă vietnameză de vită și tăiței) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați tăiței în apă rece timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Scurgere. Aduceți apa la fierbere într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați tăiței și fierbeți 3 până la 5 minute - nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Între timp, combinați bulionul de vită, ghimbirul, sarea și piperul Thailandez într-o cratiță. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Așezați porții egale de tăiței în 4 boluri mari de supă și așezați carnea de vită crudă deasupra. Puneți bulion fierbinte peste tăiței și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
7
Garnisiți cu pene de tei, frunze de busuioc, coriandru, fasole mung și ceapă verde și serviți cu sos de ardei iute și sos de stridii.