Supă Vietnameză De Tăiței De Vită

Supă Vietnameză De Tăiței De Vită
Supa de tăiței de vită Vietnameză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 463 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de tăiței de orez, bulion de vită condensat, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Carne De Vită Pho (Supă De Tăiței Vietnameză), și Pho (supă vietnameză de vită și tăiței) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați tăiței în apă rece timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scurgere. Aduceți apa la fierbere într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați tăiței și fierbeți 3 până la 5 minute - nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Între timp, combinați bulionul de vită, ghimbirul, sarea și piperul Thailandez într-o cratiță. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Așezați porții egale de tăiței în 4 boluri mari de supă și așezați carnea de vită crudă deasupra. Puneți bulion fierbinte peste tăiței și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
7
Garnisiți cu pene de tei, frunze de busuioc, coriandru, fasole mung și ceapă verde și serviți cu sos de ardei iute și sos de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sos De StridiiSos De Stridii
Pană De VarPană De Var
Fasole MungFasole Mung
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista