Supă Vietnameză De Caș De Fasole Prăjită (Hu Tieu Chay)

Supă Vietnameză De Caș De Fasole Prăjită (Hu Tieu Chay)
Rețeta supă de caș de fasole prăjită Vietnameză (Hu Tieu Chay) ar putea satisface pofta ta vietnameză în jur 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 253 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți mere fuji, șalotă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această supă. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini ouă vegetariene prăjite (cha Gio Chay în vietnameză), Goi Chay (salată vegetariană Vietnameză), și Bun Chay (salată de tăiței vegetarieni vietnamezi).

Instrucțiuni

1
Carbonizarea cepei și ghimbirului: Char ceapa și ghimbirul. Se spală întregul ghimbir necojit, se usucă. Curățați ceapa întreagă fără a tăia tulpina pentru a vă asigura că ceapa nu se destramă în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Așezați un grătar pe aragaz, apoi prăjiți toată pielea ghimbirului și a cepei. Înfășurați-le în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Spălați ghimbirul și ceapa sub apă curentă de la robinet; pielea înnegrită se va desprinde imediat. Zdrobiți ghimbirul folosind un ciocan pentru a slăbi carnea și a ajuta la eliberarea întregii arome.Pregătirea ciupercilor shiitake: înmuiați ciupercile în apă fierbinte timp de 30-40 de minute și scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scoateți și aruncați tulpinile.Pentru tăiței tapioca: umpleți o oală mare cu apă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
TapiocaTapioca
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați tăiței. Așteptați ca apa să revină la fierbere (aproximativ 1-2 minute), apoi coborâți focul la mediu-mic timp de aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1
Încălziți aproximativ 2 linguri de ulei într-o tigaie. Rupeți cașul de fasole uscat în bucăți care se potrivesc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cașul de fasole și prăjiți până la bule, crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
1
Adăugați încă 2 linguri de ulei în tigaie. Saut usturoiul până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați pe o farfurie.
3
Adăugați șalotele în ulei și gătiți, amestecând frecvent pentru a preveni arderea șalotelor, până când culoarea este uniform maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Scurgeți lichidul din pachetul de tofu. Se usucă tofu cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Tăiați în felii de 1/2 inch. Folosind uleiul din tigaie, prăjiți feliile până devin ușor aurii. Nu gătiți prea mult bucățile sau vor începe să se întărească. Tofu ar trebui să fie încă umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați tot tofu pe un prosop de hârtie și lăsați-l să se răcească. Odată ce feliile de tofu sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați-le în fâșii lungi. Puneți deoparte pe o farfurie.Cum se face bulion vegetarian: într-o oală mare, combinați usturoiul, șalotele, daikonul uscat feliat, ceapa carbonizată, ghimbirul, merele și 4 litri de apă. Aduceți la fierbere timp de aproximativ 30 de minute și gătiți până când bulionul se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Ridiche DaikonRidiche Daikon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Îndepărtați în mod regulat impuritățile care se ridică la suprafața bulionului folosind o strecurătoare cu plasă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați morcovul și daikonul și coborâți focul la foc mic. Gatiti inca aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
6
Adăugați țelina, zahărul de rocă și sarea de condimentare a ciupercilor. Gatiti inca 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
7
Scoateți daikonul (dacă vă place gustul), țelina și morcovul din bulion. Feliați legumele și puneți-le înapoi în bulion. Verificați condimentul. Se condimentează cu sare și piper. Reglați dulceața bulionului. Cantitatea de zahăr variază în funcție de dulceața merelor. Finalizați cu un strop de ulei de susan.Gătirea ciupercilor shiitake: puneți aproximativ 2-3 căni de bulion de legume într-o cratiță separată. Feliați ciupercile și adăugați-le în lichid. Aduceți lichidul la fierbere și gătiți timp de aproximativ 5-8 minute.Timp de asamblare: aliniați bolurile de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
8
Așezați puțină ceapă albă tocată, câteva ceapă verde, muguri de fasole, mentă, busuioc și coriandru în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ceapă AlbăCeapă Albă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați tăiței de tapioca scursi fierți. Puneți bulionul în boluri cu morcovii, țelina și ciupercile shiitake din cealaltă cratiță. Se acoperă cu tofu prăjit și piele de tofu (caș de fasole prăjită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Foi De Caș De FasoleFoi De Caș De Fasole
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
TapiocaTapioca
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
10
Garnisiți cu mai multe ceapă verde, busuioc și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Se servește cu sos de usturoi chili (tng t) și ardei iute verzi tăiați proaspăt pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
12
Serviți imediat.Bon apptit!

Ingrediente

2Mere FujiMere Fuji3foicaș de fasole uscată (Yuba)caș de fasole uscată (Yuba)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 picături de sos de soia3 picături de sos de soia1Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de canola (sau orice ulei neutru)ulei de canola (sau orice ulei neutru)1grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi3ceaparoșii medii proaspete (aproximativ, curățate și tăiate în șasimiroșii medii proaspete (aproximativ, curățate și tăiate în șasimi53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmrondele de ardei iute feliate, scurserondele de ardei iute feliate, scurse33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kg Tortillas de Maíz1 kg Tortillas de Maíz1daikondaikon2ridichi daikon uscateridichi daikon uscate10ciuperci shiitake uscateciuperci shiitake uscate12 lingurițe de pudră de usturoi1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil2inchFrișcă suplimentară groasă, opționalăFrișcă suplimentară groasă, opțională1inchzahăr rock (aproximativ 1 uncie) sau zahăr granulat)zahăr rock (aproximativ 1 uncie) sau zahăr granulat)2ceașcă piept de curcan gătit mărunțitceașcă piept de curcan gătit mărunțit6crenguțeMenta VietnamezăMenta Vietnameză2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet fidea groasă de tapioca uscatăpachet fidea groasă de tapioca uscată1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă12 lingurițe de pudră de usturoisare de condimentare a ciupercilor (sau sare obișnuită)sare de condimentare a ciupercilor (sau sare obișnuită)2ardei serrano proaspețiardei serrano proaspeți23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmCiupiți semințele de susan albCiupiți semințele de susan alb2ceapă eșalotăceapă eșalotă6crenguțeBusuioc thailandezBusuioc thailandez4ardei iute pentru păsări thailandeze roșiiardei iute pentru păsări thailandeze roșii3491 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet firma tofupachet firma tofu1ceapă albă (aromă mai blândă)ceapă albă (aromă mai blândă)1ceapă galbenăceapă galbenă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista