Supa de mazăre vegetariană despicată durează aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 7 și costă 88 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 216 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână morcovi, ceapă verde, mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supă Vegetariană De Mazăre Despicată, Supă Vegetariană De Mazăre Despicată, și Rețetă Vegetariană De Supă De Mazăre Divizată.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați primele nouă ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când mazărea este fragedă, amestecând ocazional.