Supă Vegană Tom Yum

Supă Vegană Tom Yum
Supa vegană Tom Yum ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $9.24 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 352 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, sambal olek, zahăr de palmier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Supă de roșii / supă vegană ușoară S, Supă Vegană Taco, și Cea Mai Bună Supă De Tortilla Vegană pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Delaire Graff Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Delaire Graff Chenin Blanc
Delaire Graff Chenin Blanc
Culoare grâu auriu deschis. Expresii stratificate de citrice și fructe tropicale cu straturi subtile de miere și migdale în fundal. Echilibrate și superb structurate, aromele sunt completate de o mineralitate delicată.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista