Supă Vegană De Morcovi
Supa de morcovi vegani ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 150 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Morcovi {Vegan, Fără Gluten}, Supă Vegană De Nucă De Cocos Cu Ghimbir De Morcovi, și Supă de morcovi răcită cu Pesto Scape-fistic {vegan}.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală de supă la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți amestecând des până când ceapa este translucidă.
Adăugați morcovi și cartofi și gătiți doar câteva minute pentru a permite morcovilor să transpire o parte din sucurile lor.
Se toarnă bulionul de legume în oală și se condimentează cu ghimbir, pudră de curry, sare și piper. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Se fierbe timp de 15 până la 20 de minute, până când morcovii sunt fragede.
Supă de piure în loturi mici folosind un robot de bucătărie sau un blender, sau dacă aveți un blender cu imersie, se poate face în oala cu supă. Reîncălziți supa dacă este necesar și serviți.