Supă Ușoară De Fructe De Cireșe

Supă Ușoară De Fructe De Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați ușor supa de fructe de cireșe. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 196 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână apă, lămâie, prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 22%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cremă de cireșe plăcintă cu fructe Dip cu rainbow Fruit Kabobs, Supă Ușoară De Fructe Și Biscuiți Din Grâu Integral, și Passion Fruit Souffl Cu Supa De Fructe De Ananas.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. caserola, combinați toate ingredientele. Se acoperă și se coace la 325 CP timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Serviți cald.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista