Supa ușoară de Crab de roșii ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 227 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 14 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, usturoi, supă de roșii condensată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de roșii și Crab, Supă de roșii, fenicul și Crab, și Supă proaspătă de roșii cu Guacamole de Crab.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți usturoiul și ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă supa de roșii, roșiile și carnea de crab și se încălzește. Se amestecă jumătate și jumătate și se gătește până la bule.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.