Supă Ușoară De Crab De Roșii
Supa ușoară de Crab de roșii ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 227 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 14 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, usturoi, supă de roșii condensată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de roșii și Crab, Supă de roșii, fenicul și Crab, și Supă proaspătă de roșii cu Guacamole de Crab.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți usturoiul și ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă supa de roșii, roșiile și carnea de crab și se încălzește. Se amestecă jumătate și jumătate și se gătește până la bule.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.