Supă Tom Yum Koong

Supă Tom Yum Koong
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă pescatariană? Supa Tom Yum Koong ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 67 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 230 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este perfect pentru Toamna. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Un amestec de galangal, suc de lime, pastă de chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, și Roman Holiday Soup-bucurați-vă de această supă italiană consistentă oricând pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați lămâia și tăiați-o în bucăți de mărime de chibrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
1
Adăugați capetele și cojile de creveți în apă, apoi gătiți timp de 20 de minute. Stinge focul. Înmuiați capetele și cojile încă 20 de minute înainte de a le arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Tăiați lămâia și tăiați-o în bucăți de mărime de chibrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
3
Adăugați stoc, iarbă de lămâie, frunze de tei kaffir, galangal, chili padi, sos de pește, suc de lămâie, zahăr și pastă de chili într-o oală și aduceți la fierbere. După fierbere timp de 5 minute, adăugați creveți și ambele ciuperci. Gatiti inca 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Pastă De ChiliPastă De Chili
Elixirul GElixirul G
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
GalangalGalangal
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Se ornează cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista