Supa Thailandeză caldă și acră cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.37 pe portie. O porție conține 144 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți ardei habanero chile, bulion de pui mai puțin sodiu, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare asiatică. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Rețete similare includ Tom Yum Goong (supă thailandeză de creveți fierbinți și acri), Supă caldă și acră, și Supă caldă și acră de creveți cu tăiței și ierburi thailandeze.
Instrucțiuni
1
Combinați bulionul de pui, frunzele de tei de kaffir, lămâia și habanero într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei Kaffir
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Elixirul G
Habanero Chili
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ciuperci și creveți în tigaie; gătiți 3 minute sau până când creveții sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sucul, sosul de pește, roșiile și ceapa în tigaie; gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc; se amestecă laptele de nucă de cocos și cilantro. Aruncați tulpina de lămâie și frunzele de tei.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.