Supă Sănătoasă De Dovleac

Supă Sănătoasă De Dovleac
Supa de dovleac sănătoasă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 63 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de pudră de curry, frunze de dafin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supă De Legume Sănătoasă, Pâine De Porumb Sănătoasă, și Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe.

Instrucțiuni

1
Tăiați cu grijă dovleacul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2
Scoateți semințele și gătiți-le la cuptorul cu microunde timp de 20 de minute sau într-un cuptor de 400 F pentru 45 de minute sau până când puteți scoate cu ușurință carnea moale. De asemenea, puteți folosi o cutie de 28 oz de piure de dovleac instead.In o tigaie mare de sos, încălziți 1/4 cană de bulion peste mediu, adăugați ceapa tocată, mărul, usturoiul și ierburile și condimentele.Gatiti pana cand ceapa si merele sunt moi si apoi adaugati restul de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați dovleacul în tigaia cu sos.Se fierbe timp de 10 minute.Lucrând în loturi, pur și simplu supa într-un blender sau procesor de alimente.Întoarceți piureul în tigaia cu sos, gustați și reglați condimentele în funcție de preferințele personale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Serviți și acoperiți cu frunze proaspete de salvie sau felii subțiri de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista