Supă rece de roșii cu castraveți și pepene galben
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa rece de roșii cu castraveți și pepene galben. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, roșii, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Supă Rece De Pepene Galben Și Mentă, Supă Rece De Castraveți, și Supă Rece De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând peste un castron miezuiți roșiile și tocați-le aproximativ, combinându-le într-o cratiță cu semințele și sucul colectat.
Se adauga usturoiul, busuiocul sau frunzele de fenicul, uleiul, otetul si zaharul, un praf mare de sare, aproximativ o lingurita de piper negru si apa.
Se încălzește la 150 de grade F, fierbinte, dar cu mult sub fierbere. vrem să păstrăm gustul proaspăt al roșiilor.
Scoateți tigaia de pe foc odată ce temperatura este atinsă. Apoi strecurați amestecul printr-o sită cu ochiuri nu prea fine, folosiți spatele unei linguri de lemn pentru a împinge o parte din pulpă. Tu doar pentru a elimina piei, semințe și frunze de busuioc. Se răcește peste un castron cu apă cu gheață sau la frigider. Gustați și reglați condimentele.Când sunteți gata să mâncați, împărțiți zarurile mici de castraveți și pepene galben în 4 boluri și turnați supa răcită peste ele.
Se ornează cu busuioc și se servește.