Supă Rapidă De Tăiței De Vită Asiatică

Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa rapidă de tăiței de vită asiatică ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 406 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți bok choy, ceapă, tăiței Ramen de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Supă Rapidă De Tăiței De Vită Asiatică, Supă Rapidă Asiatică De Vită, Legume Și Tăiței, și [] Carne de vită din Asia & supa de taitei cu 5 Ingrediente Carne de vită bulion.
Instrucțiuni
Carne brună într-o tigaie mare.
Scurgeți grăsimea și clătiți carnea folosind o strecurătoare.
Transferați carnea într-o oală mare de gătit. Se amestecă ceapa, usturoiul și ghimbirul.
Adăugați apă și aduceți supa la fierbere. Se amestecă bok choy. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 3 minute.
Se amestecă tăiței. Fierbeti 3 minute mai mult, sau până când bok choy și ceapa sunt clare licitație și fidea sunt moi. Se amestecă pachetele de condimente, uleiul și sosul de soia.