Supă Rapidă De Fructe De Mare Thailandeze Ii

Supă Rapidă De Fructe De Mare Thailandeze Ii
Rapid Thai supa de fructe de mare Ii ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 684 calorii. Pentru $17.38 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Mergeți la magazin și ridicați lemongrass, morcov, file de cod și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la recipes.menshealth.com are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă Rapidă De Tăiței De Pui Thailandezi, Supă rapidă de tăiței cu curry thailandez Roșu rapid, și Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Alsacia Willm Clos Gaensbroennel Gewurztraminer cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Clos Gaensbroennel Gewurztraminer
Alsacia Willm Clos Gaensbroennel Gewurztraminer
Galben pal cu paiete de aur galben. Nas Complex și intens, floral și picant în același timp. Are greutate, precum și dulceață, dar potențialul și capacitatea de vârstă sunt atât de impresionante. Notele de condimente și turtă dulce, precum și aciditatea fină, conferă complexitate fructelor galbene cu miere.
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista