Supă Rapidă De Fasole Neagră
Nevoie de un supă fără gluten și vegetariană? Supa rapidă de fasole neagră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 223 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. 66 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de bulion de pui, roșii conservate, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Încercați Supă Rapidă De Fasole Neagră, Supă Rapidă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră Rapidă Și Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți o parte din lichid din 2 cutii fasole neagră.
Puneți 2 cutii fasole neagră, roșii tăiate cubulețe cu ardei verzi chile, 1 cană bulion de pui, chimen, sare, piper negru și piper cayenne într-un blender și amestecați până se omogenizează; se toarnă într-o cratiță și se adaugă bulionul de pui rămas și 1 cutie fasole neagră.
Așezați cratița la foc mediu, aduceți amestecul la foc mic și gătiți timp de 15 minute.
Puneți 1/2 cană de orez fierbinte în fiecare dintre cele 6 boluri. Supa polonic peste orez și partea de sus cu 1 lingura smantana.