Supă provensală de pește cu Rouille de șofran

Supă provensală de pește cu Rouille de șofran
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pește provensală cu șofran Rouille. Pentru $6.61 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 520 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați cod, apă, fire de șofran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supă De Pește De Legume Cu Rouille, Supă de pește cu pâine și Rouille, și Supă mediteraneană de pește cu usturoi Rouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
2
Gatiti prazul, bulbul de fenicul, morcovii, telina si usturoiul in ulei cu herbes de Provence, frunze de dafin, cayenne, sofran, 1 lingura sare si 1/2 lingurita piper intr-o oala grea de 8 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
șofranșofran
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
PrazPraz
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce amestecul de legume gătește, tăiați peștele transversal în lungimi de 2 până la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
4
Adăugați roșiile, vinul și coaja la amestecul de legume și aduceți la fierbere, apoi fierbeți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
VinVin
5
Adăugați pește, apă și pastă de roșii și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când peștele se destramă complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
ApăApă
PeștePește
6
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Aranjați feliile de baghetă în 1 strat pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc și se usucă bine, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Forțați supa prin moara de alimente într-o oală mare și grea, aruncând solidele. Reîncălziți supa la foc mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Mound rouille pe crutoane și puneți 1 în partea de jos a fiecărui bol de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Turnați supa în jurul crutoanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
SupăSupă
1
Supa, fără rouille și crutoane, poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, neacoperită, până se răcește complet, apoi acoperită. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
SupăSupă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate93
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista