Supa picantă de nucă de cocos necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.68 pe portie, veți obține o supă care servește 6. O porție conține 277 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 36 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de zahăr brun, sos de pește, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Picantă De Nucă De Cocos, Supă Picantă De Curry De Nucă De Cocos, și Supă Picantă De Nucă De Cocos Și Dovleac.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mică la foc mediu-mare. Când strălucește, adăugați lemongrass, ghimbir și chile și gătiți până când este parfumat, aproximativ 1 minut. Adăugați cu grijă stocul, laptele de cocos și zahărul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Iarbă De Lămâie
Ghimbir
Ardei Iute
Stoc
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Reduceți căldura la minim și adăugați tofu, mazăre și mazăre de zăpadă și gătiți până când mazărea de zăpadă este gătită, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă
Mazăre
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul, sucul de lămâie și sosul de pește.