Supă Okra

Supă Okra
Supa Okra ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 122 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sos Worcestershire, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Istoria secretă a supei Okra – Okra, Supă Okra, și Supa Charleston Okra.

Instrucțiuni

1
Presărați friptura cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
2
Prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați 12 căni de apă și aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Scoateți friptura din bulion, rezervând bulion; se răcește 15 minute. Tăiați friptura și reveniți la bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
5
Adăugați ceapa și ingredientele rămase în bulion; acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
BulionBulion

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții25
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista