Supă mexicană de chiftele cu orez și coriandru

Supă mexicană de chiftele cu orez și coriandru
Supa mexicană de chiftele cu orez și coriandru este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 420 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, salsa de roșii groase, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Mexicană De Chiftele, Supă Mexicană De Chiftele, și Supă Mexicană De Chiftele.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga 1 3/4 cesti de ceapa, 2 catei de usturoi si foi de dafin; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
3
Adăugați bulion, roșii cu sucuri, salsa și 1/4 cană de coriandru; se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
BulionBulion
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Între timp, combinați carnea de vită măcinată, cârnații de porc, făina de porumb, laptele integral, oul, sarea, piperul, chimenul, apoi rămânând 1 cană de ceapă, 2 căței de usturoi și 1/4 cană de coriandru într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Cârnați De PorcCârnați De Porc
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Lapte IntegralLapte Integral
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Făină De PorumbFăină De Porumb
CeapăCeapă
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă bine. Formați amestecul de carne prin linguri generoase în bile de 1 până la 1 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
6
Adăugați orez și chiftele în supă și dați la fiert, amestecând ocazional. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când orezul și chiftelele sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți supa în boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ChifteleChiftele
OrezOrez
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista