Supă italiană de Tortellini cu chifteluțe și brânză

Supă italiană de Tortellini cu chifteluțe și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ciorba italiană de chiftele și brânză Tortellini. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 555 calorii. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 122 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați kale, carne de vită, tortellini cu brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă de Tortellini cu brânză cu cârnați italieni de curcan și Kale, Ciorba De Perisoare-Tortellini, și Supă de chiftele și Tortellini.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare; gătiți ceapa și usturoiul în untul topit până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Turnați bulionul de vită în oală; adăugați roșiile, fasolea verde, morcovul, varza, condimentul Italian și frunza de dafin. Aduceți amestecul la fierbere. Se amestecă chiftelele și tortellini; reveniți la fierbere și gătiți încă 5 minute. Se toarnă în boluri și se acoperă fiecare cu aproximativ 1 linguriță de parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
ParmezanParmezan
Fasole VerdeFasole Verde
Carne De VităCarne De Vită
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
ChifteleChiftele
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
MorcovMorcov
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista